dinsdag 8 december 2015

K Als je echt iets wilt betekenen...Deel 2

Deel 2

Als je echt iets wilt betekenen, dan....

K Als je echte iets wilt betekenen ... Alle delen

Neem je genoeg rust. Afbeeldingsresultaat voor rust nemen

In onze cultuur lijkt er veel meer waardering te zijn voor 'druk-druk' dan voor het nemen van rust. Snelle actie en reactie scoren veel hoger dan bezinning en rust. Geen wonder dat velen van ons zich warrig en overbelast voelen. En grenzeloos moe. Het lijkt wel heel geweldig als je de kaars aan beide kanten kunt laten branden, maar dat heeft maar als te vaak negatieve gevolgen. En dat geldt vooral voor onze relaties.

Begin er eens mee rust als een gave van God te zien: als een manier om je gedachten op een rijtje te zetten en je innerlijk te vernieuwen. Wie zo denkt, ervaart dat hij zich steeds prettiger gaat voelen en dat heeft zijn weerslag op de mensen om hem heen. Dit is pas echt een goeie manier om impact te hebben. 

Slapen is geen misdaad, het is een weldaad.

Afbeeldingsresultaat voor slapen

Matteus 11:28 
Kom naar Mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gaan, dan zal ik jullie rust geven. Bron van deze tekst is: het boekje 'Als je echt... iets wilt betekenen, dan...' Uitgever IBB Oorspronkelijke Titel is in het engels: 'If I really wanted to make a difference, I would...' 2001 by RiverOak Publishing, David C. Cook, 4050 Lee Vance Vieuw, Colorado Springs, Colorado 80918 U.S.A.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten