donderdag 3 maart 2016

K Als je echt iets wilt betekenen...Deel 8

Afbeeldingsresultaat voor foto's
Dan...
Neem je meer foto's
K Als je echte iets wilt betekenen ... Alle delen

Afbeeldingsresultaat voor foto's maken

De tijd vliegt- vooral als je ouder wordt. Er komt iedere dag zo ontzettend veel op ons af, dat het steeds moeilijker wordt de dingen bewust mee te maken. Wat zou kunnen helpen om speciale gebeurtenissen als verjaardagen, jubilea, reunies e.d. in je herinnering 'vast te houden', is: foto's maken! En dan is het leuk als je ook een kopie aan anderen stuurt, zodat zij ervan kunnen meegenieten.

 Afbeeldingsresultaat voor foto's maken mooie herinneringen

Het is voor de komende generaties ontzettend waardevol als je kostbare herinneringen vastlegt. Dat moet veel voor ze betekenen. Verder is het voor kinderen leuk als ze op foto's kunnen zien hoe ze gegroeid en vooruitgegaan zijn. En dat  geldt natuurlijk ook voor foto's waarop vriendjes en gezinsleden op verschillende leeftijden te zien zijn. Word ámateurfotograaf'en beleef opnieuw je herinneringen!

Afbeeldingsresultaat voor foto's maken mooie herinneringen

Deuteronomium 4:9
Vergeet nooit wat u met eigen ogen hebt gezien, maar houdt de herinnering daaraan levendig en vertel alles door aan uw kinderen en kleinkinderen.

Afbeeldingsresultaat voor foto lijstje

Foto's vangen de tijd in een lijstje.


Bron van deze tekst is: het boekje 'Als je echt... iets wilt betekenen, dan...' Uitgever IBB Oorspronkelijke Titel is in het engels: 'If I really wanted to make a difference, I would...' 2001 by RiverOak Publishing, David C. Cook, 4050 Lee Vance Vieuw, Colorado Springs, Colorado 80918 U.S.A.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten