zondag 9 oktober 2016

C Borrelhapjes



 Minisalade





 Mini sla met feta en sinaasappel


Spiesjes met blokje Brie en een 
stukje Granny Smith appel met 
Appelstroop gemengd met wat heet 
water en gewone 
stroop en Pistache nootjes
Erg lekker...

  Afbeeldingsresultaat voor eieren in runderrookvlees

Gekookte eieren in 
Runderrookvlees gewikkeld


Komkommer hapjes met Brie, 
Honing en Walnoot. En Komkommer 
met Geitenkaas, Honing en stukje Dadel.
En hieronder Komkommer met Roomkaas,
Zalm, dille en wat sesam zaadjes. 


En ik wilde ook crostinie maken en heb dus stokbrood
in plakjes gesneden en ingesmeerd met olijfolie
en toen in de overgedaan op 190 tot 200 graden 
c.a. 5 minuten 


Daarna 3 verschillende toppings gedaan die ik gekocht
heb niet zelf gemaakt wel zelf erop gesmeerd of gelegd.
Tomaten salade, eiersalade en plakje forel.

Afbeeldingsresultaat voor bruschetta op bruin brood

Afbeeldingsresultaat voor bruschetta eiersalade

Afbeeldingsresultaat voor forel filet

En wat ook altijd lekker en gezond is is 
rauwe groente, zoals Wortel, Komkommer, 
Radijs en paprika met dipsaus






Geen opmerkingen:

Een reactie posten