zaterdag 5 november 2016

V Boeken: 'Nieuwe Lente' ... deel 1

V Boeken die ik heb gelezen ... Alle delen, Klik hier!

Vier seizoenen 1 Nieuwe lente

Dit is een Boek van Gary Chapman. Hij heeft de vier seizoenen uit een huwelijk weergegeven in een reeks van vier boeken n.l. : 
  • Nieuwe Lente
  • Zomerwind
  • Herfstdagen
  • Winterliefde 
Ik heb ze met plezier gelezen en was vooral nieuwsgierig hoe alles in elk boek ging aflopen. Je wilt weten wat er aan de hand is of hoe dit opgelost gaat worden. Het kan ook heel herkenbaar zijn er komen vele aspecten van het leven aan bod.

Inhoud

De vier seizoenen van elke relatie

Herkenbaar, romantisch, met ernst én humor


Vier seizoenen - 1
Nieuws verspreidt zich snel in Deepwater Cove... In de kapsalon van Deepwater Cove heeft kapster Patsy een zithoekje ingericht, waar haar klanten even kunnen ontspannen met een kopje thee. Dat wordt de vaste ontmoetingsplek van Esther, Ashley, Patsy, Brenda en Kim. Ze hebben veel te bepraten: een mysterieuze vreemdeling, een ongewenste winkel - en hun eigen relatieproblemen.


Bij Brenda en haar man Steve staat opeens een dakloze, kinderlijke man op de stoep. Hij vertelt dat hij Cody heet, maar zijn herkomst is een raadsel. Brenda laat Cody op de veranda overnachten, tot afschuw van Steve. Brenda is echter vastbesloten de man te helpen. Sinds de kinderen het huis uit zijn, is haar leven zo doelloos, en in haar relatie met Steve heeft een ijzige winter zijn intrede gedaan. Is hun huwelijk nog welt e redden? Ondertussen heeft Patsy veel te stellen met haar nieuwe buurman Pete. Wanneer ze echter hoort date er een ongure winkel in hun straat gevestigd zal worden, moet ze wel met Pete samenwerken om dat te voorkomen. Het hele stadje komt in actie...


Gary Champman is expert op het gebied van huwelijk en relaties; hij schreef onder meer De vijf talen van de liefde en Win-Win. Catherine Palmer is de bekroonde auteur van ruim veertig romans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten