donderdag 14 april 2016

O Gezond & Weldadig bewust leven in 24 weken ... intro

Ik ga een serie blogs maken over het onderwerp Gezond & Weldadig bewust leven in 24 weken. Jaren geleden heb ik een boek aangeschaft nl Gezond & Weldadig bewust leven in 24 weken. Het boek Gezond & weldadig is bijna uitverkocht. Laatste exemplaren zijn voor 19,95 euro verkrijgbaar via de webshop van www.gezondenweldoen.nl

Het boek:
Gezond & Weldadig bewust leven in 24 weken.
Auteur van het boek is Sally-Ann Creed en Aldyth Thomson 
De Nederlandse versie is geheel herzien door vitaliteitsdeskundige 
Rosaline Ratering en Konnie Crielaard.
uitgegeven 2012 Uitgeverij Medema - Heerenveen
www.jongbloed.com 

E-Book:
Rosaline Ratering is de oprichtster van Gezond & Weldoen wellness met een missie


Ik zal van beide bronnen gebruik gaan maken. 

Een gedeelte van het voorwoord uit het boek Gezond en Weldadig bewust leven in 24 weken. Ik citeer vanuit het boek en de woorden die Rosaline zelf heeft geschreven in het boek:

Lichaam en geest beeinvloeden elkaar. Dit boek gaat daar ook over. Toch is het anders. Het is anders dan heel veel andere boeken over vitilateit, omdat het bijbels geinspireerd is en omdat het een dagboek is voor 24 weken, zodat je stapje voor stapje kunt werken aan meer vitaliteit voor je lichaam, je ziel en je geest.

Lees meer op de website bij dit boek
De website www.gezondenweldoen.nl hoort bij dit boek. Het dagboek dat je nu in handen hebt (gaat lezen), gaat vooral geestelijk de diepte in. De website is op het gebied van vitaliteit wat algemener van aard en daarom ook toegankelijk in de zin van ' verteerbaar' als je niet direct iets met de Bijbel hebt. 

Op de website www.gezondenweldoen.nl vind je allerlei praktische tips, producten en diensten voor een gezond en vitaal leven, voor jezelf en je gezin. 

Ik hoop dat dit dagboek Gezond & weldadig en de website www.gezondenweldoen.nl je zullen inspireren om wel te doen, voor jezelf en voor de mensen om je heen. 

Rosaline Ratering,
vitaliteitsdeskundige
  
Ik wil iedereen die deze serie gaat volgen zegenen en veel lees plezier wensen. 

Met Vriendelijke Groet Nicole 
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten